Mr. Besim Abdullai

Training & Consulting

Exercises (Ushtrimet)

Ne faqet ne vijim do te mund te gjeni disa nga Rastet Studimore te studijuara gjate Ushtrimeve nga lenda e-Business, dhe nje pjese e ushtrimeve ne Ueb dizajn nga lenda Teknologji Informative.

Mirë se erdhët, Welcome, Willkommen, Bienvenue

Upcoming Events

Featured Products

Recent Photos

Recent Forum Posts

No recent posts