Mr. Besim Abdullai

Training & Consulting

Welcome to my personal Website.

Besim Verdi Abdulai, was born in the City of Tetovo in Macedonia, as one of three Sons of an Autochthone Albanian Family. He finished the elementary school as well the High school- Gymnasium in the field of Mathematics and Natural Sciences in the same city. Later he finished his undergraduate studies at the Faculty of Economics - University of Prishtina in the field of Finance, Banking and Accounting, and at the Faculty of Computer Sciences - Prishtina University in the field of Computer Sciences and Telecommunications. In the age of 25, he completed his Masters studies at the Faculty of Applied Economics and Solvey School, Free University of Brussels (VUB), and achieved the grade Master in Business Information Management (G.A.S.). Actually he is following his PhD studies at the University of Vienna in Austria, in the field of Business Informatics. His professional Academic career started right after returning from Master studies in 2005 at the South East European University in Macedonia, whereas, in the period 2007-2010 he was engaged as Full-time Assistant Lecturer at the State University of Tetova, in Macedonia. Since February 2010 he was working with different Organisations in Vienna as IT Consultant, Software Engineer and System Analyst. His work is mainly focused on Data Analysis, Visualization, Data Mining, Human Computer Interaction, e-Health Systems, Business Analysis, Information Systems, Business Intelligence, e-Business and Programming.

Mirë se vini në faqen time personale ne Ueb

Vizitorë të nderuar!


Shpresoj se në këtë faqe interneti të cilën e kam krijuar në shpejtësi, do të mund të gjeni disa nga informatat qe ju kanë interesuar përpara se të vizitoni ate. Këtu mundeni të gjeni material për lexim nga teknologjia informative, biznesi elektronik, sistemet e informimit, dhe të ngjashme. Pasi qëllimi primar i krijimit të faqes ka qenë informimi, studentët e Fakultetit Ekonomik, kanë mundësi që të shohin Sylabusin e lëndëve IT dhe e-Business, dhe të shohin rezultatet nga testimet e ndryshme, provimet dhe kolokuiumet e mbajtura nën mbikqyrjen time. Synimi im është që të mbaj këtë faqe vazhdimisht të freskuar, me materiale të reja për lexim, dhe azhurim efikas të informacioneve të sakta. Motoja ime është "studentët më mirë të informohen, sepse për ndryshe do të dezinformohen", e që synoj ta mbështes nëpërmjet kësaj faqeje interneti dhe duke qenë sa më transparent në punën që bëj. 


Për informata të cilat nuk janë publikuar në këtë faqe mundeni të më drejtoheni nëpërmjet postës elektronike, në adresat e mëposhtme:

besim.abdullai@unite.edu.mk
besimabdullai@yahoo.com
besimabdullai@hotmail.com


Ju dëshiroj surfim të këndshëm në faqen time,

Me respekt, Mr. Besim Abdullai, Mag., MBM


Finally my first book saw the light

My first book, published from LAP Publishing Germany, can be found at Amazon.com at the following address:
 
 


Mirë se erdhët, Welcome, Willkommen, Bienvenue

Featured Products

Recent Photos

Recent Forum Posts

No recent posts